Merle Jääger: mulle meeldib mees, kellele saan otse sirgelt silma vaadata

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merle Jääger.
Merle Jääger. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Näitleja Merle «Merca» Jääger (46) ütles ajakirjale Kroonika antud intervjuus, et talle meeldib mees, kellele ta saab otse sirgelt silma vaadata, ning et tema viisteist aastat noorem elukaaslane Imre Toomeoks ongi selline.
 

«Mul on üks tuttav, tore ja intelligentne inimene, kes on ikka öelnud, et Merca, sul on vaja meest, kes su paika paneb. Jah, kindel on see, et mulle ei meeldikski mees, kellel ma pean ülevalt alla vaatama. Samas ma ei taluks ka meest, kellele pean alt üles vaatama,» selgitas Merca.

Ehkki naisel on olnud emaksolemise ajal neli elukaaslast, ei arva ta, et näitaks tütrele halba eeskuju, ega ka seda, et suhe Imrega oleks ajutine. «Kahe viimase suhte järel olen aru saanud, et peaksin palju rohkem oma intuitsiooni jälgima. Eelmises suhtes hakkasid kohe mingid imelikud märgid ja mõtted ilmnema. Tundsin, et asi on vale, kuid ikka jätkasin,» tunnistas Merca.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles