Pulmakleidi mood on muutumas praktilisemaks

Angela Blumkvist
, Sõbranna.ee tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Craig Robinson / PantherMedia / Craig Robinson

Pruutkleidid on kaunid, kuid üpriski ebapraktilised. Nüüd on pruudkleitide trend võtmas praktilisemat pööret.

Pulmade planeerimise lehekülje Bridebook asutaja Hamish Shephard kommenteerib, et üha rohkem pulmakleite valmib tänasel päeval taskutega ning see mõjutab pulmade korraldamist pea kõikides aspektides. Taskute lisamine pulmakleitidele on muutunud populaarseks just käesoleva aasta jooksul, kuid Shephard ei näe sellel trendil nii pea lõppu tulemas.

Nii tavapoed kui kõrgmoe esindajad on lisanud pruutkleitidele taskud, seda nii stiili kui praktilisuse põhjustel. Viimasel hooajal on see kogunud hoogu ning ka uue hooaja kleidid tõotavad tulla praktilisemad kui senised lahendused. Kuid praktiline pole tasku vaid asjade hoiustamise eesmärgil, kirjutab Independent. Pulmaplaneerija sõnul tunnevad pruudid puudust taskust juba seetõttu, et vahepeal enda käsi puhata.

Üks pulmakleitide disaineritest, Maria Yiannikaris kommenteerib, et vanasti oleks käte taskutes puhkamist peetud halvaks kombeks, kuid tänapäeval hinnatakse üha rohkem praktilisust. «Ühiskond on muutunud ja kõik muutub mugavamaks,» lisab ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles