Kuidas suve pikemaks valetada?

Kristina Herodes
, Arteri ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuidas suve pikemaks valetada?
Kuidas suve pikemaks valetada? Foto: Kristina Herodes

Sügise saabumisest pääsu pole. Kuid sellega pole vaja ka kiirustda. Minu sügisene moetoimetajakiiks näeb välja nii: ei taha riidesse panna! Ei taha! Ja tundub, et paljud teised mõtlevad samamoodi.

Moest on tänaseks saanud tujutõstvalt vaba nähtus - kanna mida tahad, millal tahad ja kuidas tahad. Trendidel sabas sörkima ei sunni enam keegi. Mõistlike moesoovituste viimase kantsina murti maha hooajalisus. Ehk et pole mingit vajadust hoida rangelt lahus suve- ja sügisrõivaid. Materjal muidugi mõnevõrra määrab, mida millal mõnusam selga ajada, kuid mänguruum on siiski vaimustavalt vaba! Suve-sügise kraami, õhema ja soojema läbisegi kandmine on kasulik õige mitmel põhjusel. Esiteks saad oma riietest hulga rohkem kasu! Hooajavabalt miksides on võimalik lahedaid kombinatsioone kokku panna ning põneva välimuse ja vahelduse huvides vajad märksa vähem asju. Teiseks näeb tervik palju lennukam ja lahedam välja, kui sokutad sekka midagi suviselt vallatut. Tead ju küll, et paksust villakangast ja kudumitest ei pritsi just ülearu ulakust. Ja kolmas võit on emotsionaalne – sul pole veel vaja suvest loobuda!

Alusta valest otsast

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles