Selgeltnägija: 11.11.11 täituvad kõik soovid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kanal 2 «Selgeltnägijate tuleproovis» ennast tuntuks võistelnud selgeltnägija Kristi ütles Õhtulehele tänase maagilise kuupäeva (11.11.11.) kohta, et see on soovide täitumise aeg, kui inimeste soovid manifesteeruvad.

Selle päeva numbrikombinatsioon on tema sõnul igas mõttes positiivne ja annab paljudele inimestele võimaluse uueks alguseks - nii soovitas ta täna mõelda, mida te oma ellu tahaksite ja millest sooviksite vabaneda.

«Kui rääkida kokkuliitmistehnikast ja võttes aluseks 11.11.2011, siis tulemuseks saadud number näitab, et sel päeval on meie ümber väga palju ingleid ja meistreid, kes aitavad meist pahandused ja õnnetused kaugemal hoida,» ütles ta, lisades, et tegemist on harukordselt tugeva päevaga, kus midagi negatiivset domineerima ei pääsegi.

Astroloog Edda Pauksoni sõnul kulgeb tänane päev kõikidele märkidele plaanipäraselt ning märksõnadeks on rahulik ja praktiline meel, kuid õhtupoolik on siiski tavalisest erinev.

Eriti sõnnidel, veevalajatel, kaksikutel ja neitsitel võib meeleolu kardinaalselt muutuda, nad tajuvad häireolukorda, kus nii mõnigi oluline asjatoimetus jääb pooleli ootamatu takistuse tõttu – kas on keegi teie sõnadest valesti aru saanud, mõni oluline dokument on kaotsi läinud või on lepingutes kirjas olnud varasemaid rahasummasid muudetud teie kahjuks.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles