Uus teksapüksitrend, mis teeb elu jälle mugavamaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pariisi tänavastiil.
Pariisi tänavastiil. Foto: PIXELFORMULA / SIPA/ Scanpix

Inimesed on väga erinevad ja erinev on ka nende kehakuju, mistõttu kõik trendid paljudele ei sobi ning jäävad vaid modellilike stiiligurude pärusmaaks. Aeg-ajalt tuleb aga ette ka selliseid trende, mis on tekkinud vajadusest end mugavalt tunda ning mis ka päriselt igaühele võiks sobida.

Viimasel ajal on üha rohkem moemõjutajaid hakanud oma teksapükste alläärte palistusi lahti harutama, et jalgadele rohkem ruumi teha. Liibuvad teksapüksid kõigile hästi ei sobigi, mistõttu on hakatud neid omale sobivamaks «lõhkuma».

Londoni tänavastiil.
Londoni tänavastiil. Foto: Camera Press/Vida Press

Pikkupidine lõhik pükste ees või külgedel on mugav ja sobib kõigile eelkõige seetõttu, et teeb jalad näiliselt pikemaks, kirjutab Pure Wow. Lõhik pükste allosas tasakaalustab laiema reie ja peene pahkluu proportsioone ning tekitab sirge joone puusast alla. Lõhikuga pükse võib kanda näiteks teravaotsaliste jalatsite ja bomber-jakiga.

Pariisi tänavastiil.
Pariisi tänavastiil. Foto: Rex Features/ Vida Press

Kes lõhikutega pükse ei hinda, jääb trendikaks ka siis, kui lihtsalt oma pükste allosa lahti harutab, et pükste pikkust omale meelepärasemaks timmida. Püksiääri üle õmmelda ei ole vaja, narmad ongi lahedad.

Pariisi tänavastiil.
Pariisi tänavastiil. Foto: PIXELFORMULA / SIPA/ Scanpix

Julget katsetamist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles