Kanna meeste triiksärki seeliku või kleidina

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeste triiksärk kui rohkete kandmisvõimalustega riideese
Meeste triiksärk kui rohkete kandmisvõimalustega riideese Foto: SCANPIX

Poiss-sõbra triiksärk on juba ammu moes, sest muudab naised poisilikult seksikaks. Siiski tasub mõelda ka veidi ebatraditsiooniliselt – Youtube’s on video, kus näidatakse triiksärgi kandmise alternatiive.

Mõned numbrid suurem triiksärk võib sobida lisaks teksadega kandmiseks ka ainukeseks riideesemeks. Tuleb lihtsalt olla julge ja leida endale meelepärase mustri ning suurusega särk!

Seo särk endale ümber keha nii, et nööbid läheksid kinni rindade kõrguselt. Pane ülemised nööbid kinni ning sõlmi varrukad kõhu peale ilusaks lipsuks. Tulemuseks saab laheda ja lihtsa kleidi, mis põneva mustri korral võib väga silmapaistev ja eriline olla!

Teine viis särki kleidina kanda, on kinnitada nööbid ja keerata särgi seljaosa endale ettepoole. Kui enne moodustasid varrukatest kõhu peale toreda lipsu, siis nüüd vii need kõhu pealt edasi seljale ning sõlmi seal kokku.

Tahad hoopis seelikut? Aga palun – kinnita särgi ülemised nööbid keskkoha kõrguselt, pane ka ülejäänud nööbid kinni ning moodusta varrukatest taas üks ilus lips.

Vaata SIIT, kuidas modell seda kõike täpsemalt teeb!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles