Selle sügise kuumimad moetrendid teie ees

Angela Blumkvist
, Sõbranna.ee tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: CAITLIN OCHS / REUTERS

New Yorgi moenädal on täies hoos ning alanud moesündmus on juba toonud endaga kaasa mitmeid moetrende, mis sel sügisel ilma teevad.

Must on tagasi

Lainerijoon pole olnud iial nii must ja korrapäratu. Tänu disaineritele Fendi, Viktor & Rolf ja Guo Pei, mustad silmalaud on tagasi. Seekord ei ole see enam kassilik peen joon, vaid korralik must tiib silma välisküljel.

Ponisaba

Klassikaline ponisaba on saanud juurde väikese lisandi. Chanel, Dior ja Iris Van Herpen tõid moenädala raames modellid lavale just selliste soengutega. Lainesse sätitud tukk sobis hästi nii kõrgmoe lavale, aga ka esirindlikumate moefännide puhul tänavale.

Roosa silm

Giorgio Armani Privé, Christophe Josse ja Ralph & Russo tõid roosa tagasi moelavadele. Roosa silm on tagasi ning variante selle kandmiseks on lõputult. Hea uudis, et moearmastajatel on alles valikuvabadus, sest roosa on esindatud kõikvõimalikes erinevates toonides. Leia endale sobiv.

Foto: GONZALO FUENTES / REUTERS

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles