«Seksi ja linna» staar Sarah Jessica Parker jagab maailma parimat stiilinõu

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sarah Jessica Parker
Sarah Jessica Parker Foto: CHARLY TRIBALLEAU / AFP / Scanpix

Sarah Jessica Parker, kes on armastatud kui alati stiilne Carrie Bradshaw tegelaskuju «Seksi ja linna» seriaalist, jagab läbi aegade parimat stiilinõu.

Näitlejanna tunnistab, et tema stiil ei ole nii julge kui Carrie oma, aga võti peitub individuaalsuses. «Kui ma saaksin anda nõu ja eriti noortele naistele, soovitaksin ma neil olla nemad ise. Ma soovin, et kõik tunneksid ennast iseendana enesekindlalt. Parim asi, mida õppida, on olla sina ise ja mitte kogu hingest püüda välja näha nagu kõik teised,» sõnab näitlejanna.

«Ma usun, et on väga oluline, et meil on võimalus valida. Me oleme kõik erinevad, kõigi kehad on erinevad ja sellepärast peaksid inimesed lähtuma sellest, mida nad ise tahavad. Vabadus valida annab inimestele kontrolli ja see on julgustav,» vahendab ajakiri Stylist näitleja sõnu.

Sarah Jessica tunnistab, et teda ennast on inspireerinud sellised näitlejannad nagu Meryl Streep ja Goldie Hawn ja sugugi mitte sellepärast, et nad oleksid olnud moeikoonid, vaid sellepärast, et nad on targad ja tugevad naised, kelle väljaütlemisi ja karjääri on ta pikalt imetlenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles