Kuninglikud suhtenipid: Kate ja Williami 4 soovitust suurepäraseks suhteks

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: POOL New / REUTERS / Scanpix

Prints William ja Cambridge'i hertsoginna Kate Middleton on tänaseks olnud abielus seitse aastat ja olles paar juba ülikooliajast, on neilt suhete osas nii mõndagi õppida. 

1. Üksteisele tuleb ruumi anda

Kuigi kuningliku paari suhe võib eemalt suisa ideaalne paista, ei ole ka nemad ilma raskusteta saanud. 2007. aastal pärast viis aastast kestnud suhet otsustas paar mõneks ajaks lahku minna. «Me olime mõlemad väga noored ja püüdsime alles iseendast aru saada ja tuli välja, et väike paus suhtes oli kõik, mida me vajasime,» kommenteeris prints William nende lahkuminekut. Kate ja Willami jaoks mõjus paus hästi, sest nad leidsid tee tagasi teineteise juurde. 
 

2. Üksteise jaoks tuleb aega võtta

Elu on kiire ja kõigi teiste kohustuste kõrvalt võib olla raske üksteise jaoks aega leida, kuid Will ja Kate teavad, kui oluline see on. Kuninglike visiitide ja teiste kohustuste kõrvalt leiavad nad aega, et olla kahekesi koos ja veeta kvaliteetaega. 
 

3. Üksteise erinevusi tuleb aktsepteerida

On täiesti normaalne, et teil on partneriga erinevad huvid ja hobid, sest te ei ole üks ja sama inimene. Prints William näiteks naudib hobi korras mootoratastega tegutsemist, millest Kate seevastu kaugele eemale hoiab, kirjutab EliteDaily 
 

4. Tuleb osata hinnata elu ilusaid pisiasju

Jah, neil ei ole rahast ega elementaarsetest asjadest puudus, aga üle kõige hindavad nad oma väikese perekonna seltsis veedetud aega. «Koos kvaliteetaja veetmine on perekonna seisukohast väga oluline ja mulle kui emale pakuvad lihtsad hetked, nagu näiteks üheskoos mänguväljakul olemine, suurimat rõõmu,» selgitab Kate. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles