Kuidas mõjutab sügisene pööripäev sinu horoskoopi?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Krzysztof Zabłocki / PantherMedia / Scanpix

Laupäeval, 22. septembril on sügisene pööripäev, mille järel algab pühapäeval ametlikult sügis. Aastaaegade vaheldumine on väga eriline protsess, millel on ka astroloogilist kaalu.

Sügisene pööripäev on aeg, mil päevavalgust ja ööpimedust on täpselt võrdsel määral. Edaspidi lähevad ööd aina pikemaks ja tuleb pime sügis. Kuigi see mõte võib mõjuda masendavalt, on astroloog Donna Page’i sõnul põhjusta ka rõõmustamiseks, kirjutab Women’s Health.

Sügisene pööripäev tähistab vabanemist – see on hea võimalus enne kevadist tärkamist kõigest vanast ja koormavast lahti saamiseks.

Pööripäeva ajal liigub päike Kaaludesse, mis on suhete, erapooletuse, õigluse ja headuse märk. Seetõttu on nädalavahetusel hea sõprussuhetes tasakaalu leidmiseks ja üldse suhteseisude ülevaatamiseks.

Kommunikatsiooni planeet Merkuur on pööripäevaga üheaegselt päikesega mestis, mistõttu on inimestega suhtlemine nüüd eriti määrava tähtsusega. Lisaks avaldab pööripäeval oma mõju Saturn ehk vaoshoituse planeet, mis teeb sind juttu ajades diplomaatilisemaks kui tavaliselt.

Pööripäeval võid tunda, et leiad kergemini kontakti oma kunstimeelega. Sa oled ebatavaliselt kaastundlik ja tunned suurt tungi igapäevastressi eest ära põgenemiseks. Võib-olla tuleks kasuks paariks päevaks puhkama minna või midagi erilist ette võtta.

Astroloogilisest seisukohast ei ole sügisesel pööripäeval kevadisega suurt seost. Sügisel ütleb kõhutunne, et mitte miski ei kesta igavesti ja sul tekib iseenesest tahtmine vanadest raskustest lahti lasta. Kevade märksõnaks on aga areng.

Kui sul pole nädalavahetusel puhkuseks ja sõpradega koosviibimiseks mahti, sorteeri oma kapid ära ja viska praht minema. Ole valmis selleks, et mõni lähedane tahab sinuga ühe tõsisema vestluse maha pidada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles