Reklaam ja tegelikkus: naine sai pükstüki sobimatusest naerukrambid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caters News Agency/Scanpix

Kolme lapse ema Karen Godfrey tellis omale internetist roosa pükstüki, mis nägi tema seljas hoopis teistsugune välja kui pildil. Riiet selga proovides nägi naine nii naljakas välja, et ei suutnud naermist lõpetada ja tahtis seda teistegagi jagada.

Kuigi tellitud Boohoo pükstükk pidi olema suuruses 40, saabus kohale silmanähtavalt väiksem rõivas. Sellegipoolest proovis Karen seda selga ja sai kõvasti naerda. Rõivaproovimisest tehtud video ostus sotsiaalmeedias ootamatult populaarseks ja tegi teistelegi palju nalja, edastab Caters News.

Tegelikult tellis Karen isegi number suurema rõiva, kui ta tavaliselt kannab, sest pere pesamuna on alles 7-kuune ja naine soovis tuleval pidulikul üritusel teda mugavalt imetada.

«Ma ei suutnud oma silmi uskuda, see oli mulle nii kitsas,» naeris Karen. «Ma nägin välja nagu Humpty Dumpty, kuigi ma olen suurus 38, väikese emmekõhuga.»

Kuna tulevaseks ürituseks Karenil kleiti ei ole, on ta nüüd sunnitud siiski poodidesse minema, et asju reaalselt selga proovida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles