Mesilasparvega pildistanud ja lapse kaotanud naine on taas rase ning poseerib ohtlik loom kõhul

Angela Blumkvist
, Sõbranna.ee tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SWNS.com / SWNS.com

34-aastane Emily Mueller sai tuntuks, kui poseeris enda rasedusfotodel mesilasparv kõhul. Pärast kuulsaks saanud pildistamist lapse kaotanud naine on taas lapseootel ning võttis seekordsel pildistamisel kõhule püütoni.

Ohiost pärit Emily poseeris 2017. aasta sügisel rasedana koos mesilasparvega. Kuulsaks saanud piltidel katavad naise rasedakõhtu ja nägu 16 000 mesilast. Pildistamise käigus sai naine ühelt neist silma nõelata ning sama aasta novembris katkes Muelleri rasedus.

Foto: SWNS.com / SWNS.com

Mesilaste päästmisega tegelev naine on taas rase ning perelisa peaks ilmale tulema järgmisel kuul. Sel korral jätkas naine Eedeni aia teemalise pildiseeriaga surnud poja mälestuseks ja võttis piltidele kaaslaseks kollase püütoni.

Muelleri sõnul polnud pildistamine kuidagi ohtlik - suur roomaja telliti mehelt, kes käib sama püütoniga ka koolides külas, kirjutab DailyMail. Mitmed inimesed on süüdistanud naist lapse ohtu panemises, kuid Emily seda ei usu. «Minu sõnum on, et tee seda, mis teeb su õnnelikuks,» lausub ta.

Foto: Kendrah Damis Photography / SWNS / Kendrah Damis Photography / SWNS
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles