Need kaks nippi muudavad su kohtinguportaalis menukaks

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Scanpix

Tuleb välja, et eduka kohtinguprofiili loomises pole midagi keerulist. Natukene huumorit ning fakte ja oledki kohtinguteks valmis!

Tuginedes kohtingurakenduse Badoo andmetele, on eduka kohtinguprofiili võtmeelemendiks huumor. Lausa 87 protsenti kohtingurakenduse kasutajatest on pannud teisele kasutajale meeldimise tema vaimuka profiili põhjal.

«Hea enesetutvustus peaks olema positiivne ja andma aimu, milline inimene sa oled, nii et pole ime, et enamik populaarseid kasutajaid just selle tee on valinud,» selgitab rakenduse kohtinguekspert Claire Scott.

«Profiili luues võib tekkida segadus, millist informatsiooni sinna lisada, kuid pole põhjust karta. Meie andmetel on kõige populaarsemad tutvustused lühikesed ja löövad, umbes 20 sõna pikad,» kirjeldab Scott.

«Ma julgustaksin inimesi kirjutama millestki spetsiifilisest, nagu näiteks enda lemmikust režissöörist või pastaroast. Sellised asjad aitavad silma paista ja mõjuvad humoorikalt ning isegi kui faktid võivad mõned kandidaadid eemale peletada, siis need, kes alles jäävad, on pikemas plaanis niikuinii sulle sobivamad. Lisaks on faktid heaks jututeemaks,» lisab kohtinguekspert.

Oma profiilile on kasulik ka lisada, mida sa otsid ja mis võivad olla potentsiaalsed ebasobivused, nagu näiteks pikkus, et vältida hilisemaid piinlikke momente, kirjutab Marie Claire.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles