Huvitav ja vastuoluline trikk, kuidas suurendada rasestumise tõenäosust (1)

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels

Kui te olete kallimaga otsustanud rasedaks jääda, saad sa ilmselt õige pea aru, et vahel ei piisa vaid kondoomist loobumisest ja pöidla hoidmisest. On palju ootamatuid viise, kuidas saate rasestumise tõenäosust suurendada.

Selleks on võimalik näiteks silma peal hoida sellel, millal on sul ovulatsioon ja sa võid püüda ka pärast suguühet selili olla, jalad seinal. Nüüd on aga uuringuandmeid, mis annavad veel ühe triki triibupüüdjate arsenali: püüa seksida kaks korda ühe õhtu jooksul.

Dr Da Li selgitab, et pole mõtet püüda oodata ja lasta mehe spermal paar päeva «valmida», kuigi seda on varem just soovitatud. Teine ejakulatsioon sisaldab rohkem proteiine, mis tähendab, et sperma on kiirem. Kiire sperma aga tähendab muidugi, et see jõuab ka suurema tõenäosusega munarakuni, kirjutab Metro.

Uuringu tarbeks uuriti 500 paari, kes valmistusid kunstlikuks viljastamiseks. Meestelt võeti spermaproove, seejuures osadel oli viimasest purskest möödas mitu päeva, teistel aga vaid kolm tundi. Selgus, et viljastamisjuhud olid edukamad, kui kasutati «värsket» spermat.

Seega unustage vanad nõuanded, nagu tuleks spermat «koguda ja küpsetada» - paistab, et lapse saamiseks peate te kallimaga lihtsalt rohkem seksima.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles