Kuulsused paljastavad, millal nad süütuse kaotasid

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
George ja Amal Clooney
George ja Amal Clooney Foto: KEVIN WINTER / AFP/Scanpix

Esimene seksuaalvahekord jääb (loodetavasti) meile kõikidele meelde. Tõenäoliselt on tegemist natuke kummalise, kohmaka ja veidra olukorraga, millele saab alati muiates tagasi vaadata.

Kuigi pole olemas «õiget» vanust, mil esimest korda seksida, tasub meeles pidada, et kunagi ei tohiks seksida enne, kui selleks täiesti valmis pole. Ja kindlasti ei tohiks alluda välisele survele!

Vaatame, mida on rääkinud kuulsused oma esimesest kogemusest.

Kate Moss ütles ajakirjale Love Magazine, et oli süütuse kaotamise ajal 14-aastane. See juhtus enne, kui ta modellina avastati.

Joe Jonas oli esimese vahekorra ajal 20-aastane. «Ma tegin muid asju ka varem, kuid ma polnud seksuaalselt aktiivne enne kui olin 20. Mul on hea meel, et ma õige inimese ära ootasin.»

Victoria’s Secreti modell Adriana Lima ootas seksiga abieluni. Mis tähendab, et ta oli siis 27-aastane.

George Clooney oli 16-aastane, enda sõnul «noor, väga noor, liiga noor».

Matthew McConaughey oli 15-aastane, kuid pole rohkem detaile avaldanud.

Megan Fox seksis esimest korda oma esimese pärispoiss-sõbraga 17-aastaselt. «Mul on olnud palju kohmakaid kogemusi, kuid see polnud kohmakas. Ma olin temasse armunud ja see oli kena.»

Johnny Depp oli 13-aastane. Ta on tõdenud, et tegi kõiki narkootikume ja palju pättusi, kuid sai lõpuks aru, kuhu see tee viib ning otsustas õigel hetkel rajalt kõrvale astuda.

Brooke Shields oli 22-aastane ning on meenutanud, et pärast akti jooksis ta paljalt minema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles