See populaarne argipäevajook toimib imehästi näopuhastusvahendina

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Piotr Marcinski / PantherMedia / Scanpix

Karboniseeritud vesi on ilumaailmas uus trendikas näopuhastusvahend. 

Karboniseeritud vee kasutamine näohooldustoodetes, nagu näiteks kangasmaskides ja toonikutes on Jaapanis ja Koreas olnud trendikas juba mõnda aega, kirjutab Allure.

Dermatoloog Roberta Del Campo kinnitab, et tema ise on suur uue trendi fänn ja kasutab karboniseeritud vett oma igapäevastes iluprotseduurides. «Puhtjuhuslikult on mullivee ja meie naha pH-tase sarnane ja kergelt happeline 5,5. Sealjuures on tavalise kraanivee pH-tase 7, mis võib meie naha pealmist kihti ärritada, põhjustades naha kuivust,» selgitab dermatoloog. 

Del Campo soovitab kõigil karboniseeritud veega näo puhastamist proovida. Mullivesi sobib kasutamiseks isegi tundliku naha puhul, kuid esialgu võib nahal harjumiseks aega minna. «Lisaks aitab karboniseeritud vesi parandada naha vereringet, muutes jume tervemaks ja säravamaks,» lisab dermatoloog.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles