OTSEFOTOD: «Seks ja linna» peategelase kurikuulus majaesine New Yorgis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Seks ja linn» on kahtlemata ikooniline sari, mida fännavad naised (ja mehed) üle kogu maailma. Vaata pilte, mis toimub Carrie Bradshaw tegelaskuju maja ees tavalisel kolmapäeval New Yorgis. 

«Seksi ja linna» sarjas elab Sarah Jessica Parkeri kehastatud Carrie Bradshaw tegelaskuju Manhattanil Upper East Side'il. Tegelikkuses filmiti Carrie majaesised stseenid Perry Streetil Manhattani West Village'i linnaosas. 

Kuna tegemist on elumajaga, mille elanikud pole vaimustuses igapäevastest turistidest, kes nende trepil fotosid teevad, on trepi ette asetatud kett koos keelava sildiga. Sildil on tekst, mis palub trepile mitte ronida, oma prügi endaga kaasa võtta ja naabreid lärmiga mitte häirida. 

Mõeldes pildistajatele, on ukse kõrvale asetatud annetuskast, mis palub kõigil, kes fotosid teevad, annetada mõned dollarid New Yorgi kodutute loomade heaks. 

Huvitav on fakt, et varem peatusid «Seksi ja linna» sarja bussituurid otse maja ees ja tõid kohale hulganisti fänne, kuid «Carrie» maja omanikud saavutasid kohtus võidu, millega keelati turismibusside peatumine maja ees. 

Kas sina tahaksid Carrie majas elada?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles