3 küsimust, mida tõeliselt õnnelikud paarid iga päev küsivad

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: stocksnap

Sulle võib tunduda, et sa räägid oma partneriga niigi iga päev, kuid väga lihtne on langeda rutiinsesse igapäeva, kus te teineteist tegelikult ei kuula.

YourTango on välja toonud kolm kõige olulisemat küsimust, mida tõeliselt õnnelikud paarid oma suhte nimel iga päev küsivad.

  1. «Kuidas sa end tunned?»

Olgu vastuseks hästi, halvasti või eikuidagi – vastus sellele küsimusele seab tooni kõigi järgmiste küsimuste jaoks. Ehk on su partner kurb millegi üle, mis juhtus tööl või erutatud mõttest, et saab varsti sõbrannadega kokku. See küsimus julgustab su kallimat ning annab  märku, et sa oled suhtele pühendunud ja avatud jagama muresid, rõõme ja probleeme. Aga sa pead ka mõistma, et mõnikord ei taha su armastatu, et sa pakuksid lahendusi – ta tahab lihtsalt auru välja lasta.

  1. «Kuidas ma saan aidata?»

See küsimus kinnitab su partnerile, et seisad kindlalt tema kõrval. Samuti näitab see, et sa austad tema autonoomiat ja austad tema otsuseid. Mõnikord ei saa sa oma kallimat aidata enne, kui on aeg killud kokku korjata, mõnikord aga loodab ta nõus ja jõus ka sinu peale. Olgu teemaks unistused või probleemid, see, et sa pakud oma abi, loeb.

  1. «Millal saame me rääkida?»

See lihtne küsimus näitab su kallimale, et ta on sulle tõesti väga oluline. Sa hindad tema mõtteid, väärtusi ja tundeid ning sa ootad võimalust, mil sul on tema jagamatu tähelepanu. Sa näitad talle, et vestlused temaga on sinu jaoks olulised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles