Melania Trump: olen naiste poolt, aga meil peavad olema seksuaalse ahistamise vastu tõendid

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Saul Loeb / AFP / Scanpix

Melania Trumpi esimesel sooloreisil Aafrikasse, küsiti Ameerika esileedilt, mida arvab tema #metoo ehk #minaka naiste seksuaalsele ahistamisele tähelepanu pööravast liikumisest. 

«Ma toetan naisi ja naisi peab kuulda võtma. Me peame naisi toetama, aga mitte ainult naisi, vaid ka mehi,» ütles Melania #minaka kampaaniat kommenteerides.

Intervjueerija küsis selle peale esileedilt, et kas siis seksuaalses ahistamises avalikult süüdistatud mehi on koheldud ebaõiglaselt. 

«Ma olen naiste poolt, aga meil peavad olema tõendid. Sa ei saa lihtsalt kellelegi öelda, et mind ahistati seksuaalselt või sa käitusid minuga nii, sest mõnikord läheb meedia looga liiga kaugele ja loob pilte, mis ei ole tõelised. See pole õige,» vastas Melania. 

Esileedi väide toetub hiljutisele poliitilisele skandaalile seoses Ameerika Vabariikliku partei liikme Justice Brett Kavanaughi intsidendiga, mil pärast paljusid avalikke seksuaalse ahistamise süüdistusi ning FBI uurimist, mees siiski senatisse valiti, kirjutab Harper's Bazaar. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles