Uuri, millised tähtkujud omavahel sobivad

Linda Pärn
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Millised tähtkujud omavahel sobivad ja keda peaks vältima? On astroloogilisi märke, mis omavahel kuidagi kokku ei lähe, väidab portaal glo.msn.com.

Jäär on elav ja seiklushimuline, ta otsib partnerit, kes suudaks temaga sammu pidada. Väga hästi sobib Jäära kaaslaseks spontaanne Ambur. Nende suhe on tuliselt kirglik, täis naeru ning põnevust. Ideaalseks kaaslaseks on Jäärale veel lõbujanuline ja edumeelne Veevalaja.

Jäärale ei sobi suhe Sõnniga, kes ei mõista eales esimese püüet olla sõltumatu ja iseseisev. Jäär tahab olla oma partneriga võrdne, kuid Sõnn on väga tugeva omanditundega ja võib käsitada individuaalsust hülgamisena. Samuti võib Vähi emotsionaalsus Jäära kiiresti ära väsitada.

Sõnn on armastav, toetav ja soe ning ihaldab suurt kiindumust. Et tunda end vajaliku ja märgatuna, vajab ta enda kõrvale kaaslast, kes külvab ta üle kingituste ja komplimentidega. Veelgi enam vajab ta seda, et kaaslane oleks lojaalne ja pühendunud ning et ta isegi saaks vastukaaluks oma kallimat lõputult poputada. Selline armastusväärne kallim võib olla armas Vähk.

Sõnni jaoks on stabiilsus ja turvalisus väga olulised. Pulliga ei maksa mängida, ta ei lähe kaasa, kui ei ole tulevikus kindel. Kui sõnnitarile tundub, et mees on liiga hea, et olla tõsi, siis nii ka on. Sõnn näeb tühjad lubadused läbi. Seepärast ei sobi Sõnnile Jäär ja Veevalaja, kes vajavad vabadust, et tulla ja minna, millal aga neile sobiv on.

Monogaamia ei ole just Kaksiku parim külg. Ta tüdineb kergesti ja kaotab tähelepanu. Püsima jääb partner, kes pakub Kaksikule pidevat vaimset stimulatsiooni. Kaksikule mõjuvad ka spontaansus, avatus, seiklusjanu ja rõõmsameelsus. Ühist võib ta leida ekstraverdist Lõviga ja vaheldusrikaste Jäära ja Veevalajaga. Kaksik vajab kedagi, kes ei piira tema vabadust.

Kaksikul on mõistus esimesel kohal, nii et ta ei ole eriti emotsionaalne tüüp. Tundlikud Kalad võivad kergesti põletada saada. Neitsi kiretus on aga Kaksikule kergesti igavust tekitav.
Kuna Kaksikule meeldib vastassoo tähelepanu ja flirt, ei sobi ta Skorpioniga, kes ei suuda sellist käitumist taluda.

Vähk on loomult ebakindel ja vajab enda kõrvale kedagi, kes on kaitsev ja pühendunud. Ideaalne armsam Vähile on see, kes suudab teda armastada sama jäägitult nagu temagi; on tugev ja toetav, kui Vähil emotsioonid üle keevad, ja samas ka õrn ja armastav ning arvestaks ta tunnetega. Skorpion võib olla heaks valikuks.

Monogaamsed ja pühendunud suhted on Vähile parimad. Olenemata sellest, kui karm võib Vähk üritada välja paista, on ta äärmiselt tundlik ja seega peaks hoidma end Kaksiku eest. Kaksiku suutmatus end siduda võib mõjuda Vähi enesehinnangule hävitavalt.

Lõvi on kirglik ja himustab kaaslast, kes suudaks tema suhtevajadusi rahuldada. Heaks variandiks on kas pühendunud Sõnn või romantilised Kalad, kellele meeldib teist poputada.

Kui Lõvi-naine on suhtes, on ta väga pühendunud. Kuigi ta on ka armukade ja omandihimuline. Flirtiva loomuga mees võib lõvinaisele kõvasti haiget teha ning kui ta süda on kord juba murtud, on tal väga raske kaasale andestada. Amburiga võib muidu hästi klappida, aga ta pidev huvi teiste vastu võib suhte ära rikkuda.

Neitsi ei anna end kergesti kätte ning tobeda romantikaga teda ei püüa, kuid kui ta on kord armunud, on ta oma kaasale väga pühendunud. Neitsi-naine vajab meest, kes on teda jahtides järjekindel ega kiirusta. Kaljukitsed näiteks on tuntud kui otsusekindlad, kuid ettevaatlikud inimesed ning see peaks Neitsi kaitstud südamele hästi sobima.

Arvestades, et Neitsid on üle kõige praktilised, võib ka füüsiline pool suhtest olla pigem tehniline kui kirglik. Seepärast ei sobi Neitsile partner, kelle libiido on kõrgem kui tema oma. Nimelt on Neitsi tihti armukade ja väga enesekriitiline. Tulisest Skorpionist tasub ringiga mööda käia.

Kaalude tähtkuju esindaja on elegantne ja hurmav. Kaaludest naisele meeldib, kui teda imetletakse. Tema kaaslasele peaks meeldima oma naist üle külvata lillede, kingituste, luuletuste, armastuskirjade ja šokolaadikarbikestega. Säherdust ülistamist võib Kaaludele pakkuda näiteks Veevalaja.

Kaalud on ise väga lojaalsed ja otsivad enda kõrvale inimest, kes oskab hinnata abielu. Nii et mees, kes ei otsi pikaajalist suhet, võib Kaaludest naise südame murda. Neitsi on muutliku meelega, järelikult temast Kaaludele head partnerit ei saa.

Lummav ja armukade Skorpion on vastupandamatu. Ta on ühel hetkel kuum ja järgmisel külm. Skorpioni-neiu vajab enda kõrvale tugevat meest, kes on paeluv ja kahe jalaga maa peal. Kirg on väga olulisel kohal, seega Sõnn on heaks partnerivalikuks.

Mis puutub armastusse, siis Skorpion annab endast 100 protsenti ja vähemaga ei lepi ka oma kaaslasele ootusi püstitades. Kuigi nad on lojaalsed, on nad ka kahtlustavad ja mõnikord isegi tõrjuvad. Mehed, kes vajavad palju tähelepanu, toovad temas esile halvima. Seega ei sobi Skorpioni-naise meheks Vähk ja Kaksikud.

Amburitele sobib kõige paremini suhe, mis on sündinud sõprusest. Tema ideaalne partner on sama seiklusjanuline ja energiline, et hoida teda huvitatuna. Samuti tahab ta, et kaaslane oleks sama positiivse ellusuhtumisega kui tema. Parim valik on Jäär.

Ambur on vaba hing, kes puuri panduna soovib põgeneda. Talle on tähtis säilitada oma eneseteadvus ja ta ei talu kaaslast, kes üritab teda endale allutada. Seepärast on Skorpion kindlasti vale valik.

Kaljukits on väga edumeelne ja eeldab, et tema kaaslane on samaväärsete ambitsioonidega. Sihitud luuserid võivad kohe jalga lasta. Ta vajab endale meest, kes on küps, vastutustundlik ja enesekindel. Sõnn peab sõna ja on töökas - hea kandidaat Kaljukitse südame võitmiseks.

Südameasjadega on Kaljukits ettevaatlik. Kuid kui ta on suhtes, on ta pühendunud ja usaldusväärne ning eeldab seda ka partnerilt. Kaljukits kaldub olema armukade ja kahtlustav, Kaksikutest flirtija ei ole tema tüüp.

Veevalaja vajab kallimat, kes mõistab tema ainulaadset iseloomu, võtab teda võrdsena ja on intelligentne. Ta tahab suhelda. Kaaludest mees oskab Veevalaja-naise tunnetele vastata.

Veevalaja on iseseisev, ta ei ripu kaasa küljes ja on harva tundeline. Kohustused ja nõudmised teda kinni ei hoia ja see, kes nii eeldab, ei armasta teda tõeliselt. Armukadedat käitumist Veevalaja ei talu, seega Skorpion jääb ära.

Kalasid peetakse kõige tundlikumaks astroloogiliseks märgiks. Tema tahab toetust ja tuge, ühesõnaga kaaslast, kes mõistaks ta emotsionaalseid vajadusi. Ta annab endast kõik oma partnerile ja seepärast peaks kallim teda kindlasti õrnalt hoidma. Sobivateks märkideks võiksid olla Vähk või Skorpion, kes on sama pühendunud ja hoolitsevad.

Kui Kalade armsam ei ole kannatlik ja kaastundlik, võib ta teda aeg-ajalt süüdistada liigses emotsionaalsuses. Praktilise Kaksiku jaoks on ta liiga unistav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles