5 kõige paremat aega masturbeerimiseks

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Masturbeerimine mõjub su tervisele mitmel viisil väga hästi – see parandab verevarustust, ujutab su keha üle mõnuhormoonidega, leevendab stressi, parandab enesekindlust ning aitab sul kursis olla oma keha ja seksuaalsusega. Lühidalt: see paneb sind end hästi tundma!

Whimn tõdeb, et parim aeg masturbeerimiseks on just see hetk, kui sa seda teha tahad, kuid on mõned ajad, mis on natuke paremad kui teised.

Enne tööle minekut

Meil kõigil on oma hommikused rutiinid. Dušš, hommikusöök, kohv, hambapesu, uksest välja jooksmine. Aga kui sa paneksid hommikul natuke rohkem aega kõrvale, võiks sinna nimekirja lisada veel ühe asja: aeg iseendaga. See pole sama, mis pikk mõnulemine laupäeval, kuid vähendab eelootava päeva stressi, sul on rohkem energiat ja pealegi kulub meigile poole vähem aega, kuna õhetad rõõmsalt.

Kui sa ei suuda keskenduda

Kui sa tunned, et ei suuda hästi keskenduda, on ehk aeg masturbeerida. Masturbeerimine mõjub natuke nagu mediteerimine ning aitab aju vaigistada.

Kui tuju on halb

Mõtle sellele hetkele päevast, kui sul pole energiat, tuju on kehv… Ükskõik, mis on selle põhjuseks, aitab paha tuju vastu masturbeerimine. Dopamiin, mis orgasmi saades vabaneb, aitab sul tunda mõnu ja õnnetunnet, mis omakorda tõstab tuju.

Päevade ajal

Kuigi sellel pole kindlat teaduslikku selgitust, aitab masturbeerimine leevendada menstruatsioonikrampe.

Enne magamaminekut

Kinsey instituudi uuringus leiti, et masturbeerimine enne und aitab paremini uinuda ning uni on mõnusam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles