Politsei pidas kinni naise, kes ei saanud suurte huulte tõttu alkomeetrisse puhuda (1)

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Instagram

Kui politseinikud roolis olnud kosmeetiku joobekontrolliks kinni pidasid, väitis naine, et ei saa alkomeetrisse puhuda – nimelt olla ta huuled selleks liiga suured.

20-aastane Scarlett Harrison peeti kinni Manchesteri linnas, kui ta oli sõbraga väljas pidutsemas. Politseinikud leidsid, et ta on joobes ning toimetasid ta jaoskonda. Seal paluti naisel anda uus, täpsem alkomeetrimõõt, kuid Scarlett ütles, et ei saa seda teha – kuna tema huuled on täis kollageeni, ei saa ta neid hästi ümber alkomeetri toru panna.

Metro kirjutab, et Scarlett püüdis suisa neli korda alkomeetrisse puhuda, enne kui teatas: «Ma ei saa, mu huuled on liiga suured.» Tulemusena süüdistatakse teda puhumistestist keeldumises eesmärgiga pääseda karistusest. Harrison tunnistas end päeval, mil pidi algama kohtuprotsess, süüdi.

Naiselt võeti 16 kuuks ära juhtimisõigus ning ta peab maksma umbes 350 eurot trahvi. Töötu Scarlett, kes vahistati juunis pärast Ibiza-puhkuselt tagasitulekut, elab hetkel vanematega. Tema isa müüs auto maha päev pärast seda, kui ta joogisena roolist tabati.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles