Tõeline kangelane: ema tänas internetis võõrast noorukit, kes tõttas tütrele kriitilisel hetkel ootamatult appi (1)

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lisa Wahman / PantherMedia / Lisa Wahman/Scanpix

«Sa oled oma poega õigesti kasvatanud!» Need kiidu- ja tänusõnad saatis võõra poisi ema poole teele naine, kelle tütrele noormees ootamatult appi tõttas.

Nimelt algasid teismelisel tüdrukul koolibussis päevad ja ta ei pannud ise seda tähele. Olukorra, mis oleks võinud lõppeda väga piinlikult, aga lahendas appi tulnud noormees. Temast aasta vanem poiss kutsus tüdruku kõrvale ning pakkus talle pleki katmiseks oma sviitrit, et neiu saaks rahulikult koju kõndida.

Alguses tüdruk keeldus, kuid lõpuks võttis abi vastu. «Mul on õed, kõik on hästi!» öelnud poiss, keda tüdruk isegi väga ei tunne.

«Kui sa oled selle poisi ema,» kirjutas tüdruku ema Facebooki-grupis Gurgaon Moms, «siis ma tahan sulle öelda aitäh. Sa kasvatad oma poega õigesti! Me kuuleme tänapäeva noorte kohta nii palju halba, ma lihtsalt tahtsin midagi positiivset jagada.»

Postitus jõudis lõpuks otsapidi Bored Panda veebilehele, kus see veelgi enam tähelepanu ning kiitvaid kommentaare sai. «Tõeline kangelane,» kommenteeris üks inimene. «See näitab, kui tähtis on õpetada poistele tüdrukute kehade kohta ja vastupidi. Mõistmine loob kaastunnet,» märkis teine. «Me vajame maailma rohkem selliseid inimesi!» kirjutas kolmas.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles