Meestele: 7 asja, mida pead teadma enne, kui tüdruksõbraga kokku kolid (1)

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Suhtes võib ette tulla paratamatult hetk, mil peate tõele otsa vaatama: aeg on kokku kolida. Kui see mõte teeb sind närviliseks, siis liitud suure hulga pühendumist pelgavate meestega.

Askmen küsis meestelt, kes elavad (enamiku ajast) õnnelikult oma kallimatega koos, millised on peamised asjad, mida peaks teadma üks mees, kes hakkab naisega kokku kolima.

Rääkige rahast

Enne üürilepingu sõlmimist on oluline maha istuda ja finantsasjad paika panna. Rääkige läbi kõik, mis rahaasju puudutab – kes maksab mida, kui palju jne. Exceli-tabelid pole seksikad, kuid aitavad tulevikus palju probleeme ära hoida.

Lase vanadel harjumustel minna

Vallalise-elu võis olla tore, kuid kui sa oled valinud elukaaslase, pole sa enam üksinda. Kui üksi elades oli okei mitu tundi järjest telkut vahtida või arvutimänge mängida, siis nüüd pead arvestama, et su kallim ei taha äkki oma aega veeta vaadates, kuidas sa aeglaselt diivanil magama jääd. Sa ei pea muutma iga aspekti oma elust, kuid on aeg teatud vallalise mehe käitumismustrid ümber hinnata.

Rääkige oma ootustest

See kehtib tegelikult igas suhte aspektis: mida te mõlemad ootate? Rääkige otse ja ausalt, kuidas te tahate koos elada. Kas oluline on igal õhtul koos õhtustada? Saab teie kodust peokeskus? Kas tahate koduloomi?

Austage teineteise isiklikku ruumi

Parim osa kooselu juures: te näete üksteist kogu aeg. Halvim osa kooselu juures: te näete üksteist kogu aeg. Austage teineteise vajadust vahel üksinda aega veeta.

Käige kohtingutel

Ärge laske rutiinil elu üle võtta – käige väljas, lõbutsege! Tehke romantikaks ruumi.

Rääkige kehafunktsioonidest

Parem on kohe see selgeks teha: te mõlemad olete inimesed, seega te mõlemad kakate. Pole mõtet teeselda, et sa lähed vannituppa midagi muud tegema, seega on parem see asi kohe kaelast ära saada ja naljaks pöörata.

Ärge olge erakud

Tore on elada koos kellegagi, keda sulle meeldib alasti näha, kuid see ei tähenda, et sõbrad peaks hülgama. Lisaks: korraldage ka koduseid pidusid. Nautige, et te elate lõpuks nagu täiskasvanud!

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles