Kuulsuste stilist soovitab: ese garderoobis, millesse tasub investeerida

Angela Blumkvist
, Sõbranna.ee tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Victoria Jones / PA Wire/PA Images

Kuulsuste stilist Donny Galella avaldab, et riietumise juures on oluline investeerida ühte korralikku nahatooni kingapaari.

Cambridge'i hertsoginna, Hispaania kuninganna Letizia, kroonprintsess Mary ja Sussexi hertsoginna on vaid mõned kuninglikud naised, kes on avastanud nude-värvi kontsakingade võlu. «Iga naine vajab oma ellu paari nahavärvi kontsi,» räägib Galella. «Nad teevad alati jalad pikemaks ning muudavad su visuaalselt saledamaks pikemaks.»

Stilisti sõnul on nude-värvi kingad ajatud ja klassikalised ning neid võib sobitada pea kõigega. Seetõttu armastavad ka nii paljud avaliku elu naised nendesse investeerida. Oluline on aga jälgida enda nahatooni ning kingade valikul sellega arvestada, kirjutab DailyMail. Kingade toon peaks ühtima sinu jalgade tooniga. Vastasel juhul ei tekita need kingad soovitud efekti. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles