Top 5 kohad, kus petjad eelistavad afääri jaoks kohtuda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Scanpix

Spetsiaalselt afääri otsimiseks mõeldud suhtlusvõrgustik Ashley Madison viis 1600 kasutaja hulgas läbi küsitluse, kus selgitati välja top 5 kohad, kus oma väljavalitud afääripartneriga esmakordselt kohtuda eelistatakse.

1. Kohvik (42 protsenti)

Tervelt 42 protsenti afääriotsijaid eelistas esmakohtumiseks kohvikut, sest tegemist on lihtsa ja avaliku kohaga, mis ei mõju kuidagi kahtlustäratavalt.

2. Restoran (25 protsenti)

Restoranid olid teine populaarne valik, sobides paremini inimestele, kes soovivad oma afääripartneriga natukene sügavamat suhet luua. Restoranides on romantilisem õhkkond, mis aitab teineteist paremini tundma õppida.

3. Baar (19 protsenti)

Ilmselt tundub baar paljude jaoks justkui kõige loogilisem esmakohtumise paik, kuid tegelikult hääletasid selle kasuks 19 protsenti kasutajatest. Baarid on enamasti pimedad, seksikad ja natukene räpased. Ideaalsed kohad, kus oma uue kaaslasega rahva hulka ära kaduda.

4. Emma-kumma autos (5 protsenti)

Viis protsenti kasutajatest eelistas kohtuda emma-kumma autos. Tegemist on küll väikese protsendiga, aga tasub meeles pidada, et see esindab sadu inimesi, kes oma eelistuse kohta vastasid.

5. Pargis (4 protsenti)

Sõltuvalt aasta- ja kellaajast, võib pargis kohtumine osutuda kas hirmuäratavaks või väga romantiliseks, kuid neli protsenti inimestest eelistas just seda varianti, kirjutab Bustle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles