Meestele: 5 halloween’i-kostüümi, mis ärgitavad suhtes naised afäärile

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Halloween’i ajal peaksid suhtes inimesed olema valvsamad, kuna värske uuring leidis, et just seda kummituslikku aega peavad 66 protsenti naistest seksikaks ning kostüümid tekitavad neis elevust.

Uuringu viis läbi Victoria Milan – kohtinguportaal, mille klientideks on abielus või suhtes inimesed, kes otsivad afääri. Nad küsitlesid 9307 aktiivset naissoost kasutajat, et teada saada, mis tundeid halloween neis tekitab. Selgus, et vastus on ühene: tegu on pühaga, mis ajab naised kiima.

Tegu on ehk üllatusliku tulemusega, kuna Eestiski kanda kinnitanud halloween on pigem lapsik püha, millega seostuvad kostüümipeod ning õudusfilmid. Kõhedus ja erutus on aga ammu teada kui omavahel lähedalt seotud tunded.

Foto: Victoria Milan

Saidi liikmed jagasid ka, millised on nende meelest kõige seksikamad kostüümid, millesse mehed end riietada võiksid. Selgus, et 33 protsenti naistest tahaksid näha kummituslikku peigmeest. Teisele kohale jäi klassika – vampiir 24 protsendiga. Rollimängud on magamistoas alati populaarsed olnud, seega ei tasu imestada, miks ka seksikas politseinik (22 protsenti) lemmikute hulka jõudis.

«Läbi ajaloo on maskeraadid alati olnud lõbusad ja erootilise auraga üritused,» ütles Victoria Milani tegevjuht Sigurd Vedal Sõbrannale. «Seega pole vaja imestada, miks paljud meie naiskasutajatest tunnevad halloween’i ajal end kiimasena. Astuda tuppa, kus inimesed on kostümeeritud ja varjavad maskidega oma nägusid – selles lihtsalt on midagi väga erutavat. See on sama vana kui inimkond.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles