Nipid, mis võimaldavad kontsakingi valuvabalt kanda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Mis puutub kontsakingadesse, siis paljud naised tõenäoliselt nõustuvad, et elu nendega on raske, aga ka elu ilma nendeta on raske. Kuidas siis ikkagi vältida valu kui jalga on pandud kõrge kontsaga kingad?

Järgnevad nipid aitavad kanda stiilseid kingi nii, et sellele ei järgneks piinavat valu:

Kanna õiget kinganumbrit

Esimene reegel kingade valimisel on see, et tuleb valida õige suurus. Pea meeles, et kingasuurus võib muutuda ka täiskasvanuna, näiteks peale laste saamist.

Tea oma jalatüüpi

Parim viis oma jalatüübi tuvastamiseks on jalaarsti juures. Kui esimene variant ei ole võimalik, siis on ka teisi viise tuvastamaks kas sul on näiteks lampjalg. Selleks tee oma jalg märjaks ja astu paberi peale. Selline tegevus näitab sulle kas pöia piki- ja ristivõlvid on lamenenud või mitte.

Mida paksem konts, seda parem

Kui sa ei soovi jalavalu, siis parem väldi väga peenikese kontsaga kingi ehk stilettosid. Mõnikord harva võib stilettosid kanda, aga igapäevaselt on see jalale liiga koormav.

Eelista paksema tallaga kingi

Paksema tallaga kingad või platvormkingad võtavad kõndides jalgadelt pinget vähemaks.

Tee pause

On täiesti normaalne päeva jooksul vahepeal kingad jalast ära võtta ja teha näiteks pöiaringe ja muid venitusi. Samuti venita jalgu ka õhtul koju jõudes, soovitab guardian.ng.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles