Prints Williami ja hertsoginna Kate’i salatrikk, kuidas fotograafe nörritada

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate Basildonis
Kate Basildonis Foto: Kirsty O'Connor / PA Wire/PA Images/Scanpix

Kuningliku pere liikmed on ühed maailma kõige enim pildistatumad inimesed, mis tähendab, et iga üritus, millest nad osa võtavad, toob kohale kümneid, kui mitte sadu fotograafe, kes kõik tahavad saada täiuslikku pilti.

Kuid hoolimata oma pealtnäha lõõgastunud olekust ja oskusest pressiga hästi hakkama saada, on noorem kuningliku pere põlvkond märksa teadlikum ja hoolsam, kui asi puudutab meediakajastust.

Ning siin pole midagi imestada – pärast printsess Diana hukkumist on paljud just sensatsioonijanus meediat Williami ja Harry ema surmas süüdistanud.

Seega kasutavad William ja Kate üht väga head trikki, mis ei lase fotograafidel neist häid pilte saada. Vanity Fair rääkis fotograafidega ning selgus, et William ja Kate näevad palju vaeva, et mitte vaadata selles suunas, kuhu fotograafid on kogunenud. «Nad on oma kajastuse osas kontrollifriigid,» kurdab suisa üks piltnik.

Sama triki on omaks võtnud ka prints Harry ja Meghan Markle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles