Kuus erinevat tukastiili, mille vahel valida

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hayden Panettiere.
Hayden Panettiere. Foto: Media Punch/Unimedia/SIPA / Scanpix

Tahad tukka, aga ei tea, millist lõigata? Siin on sulle väike ülevaade erinevatest tukalõikustest, mida saad oma juuksurilt küsida.

Hannah Simone.
Hannah Simone. Foto: Jordan Strauss / AP / Scanpix

Sirge tukk

Paks sirge tukk on väga nooruslik. See ulatub kulmudeni, kooldub iseenesest ja katab lauba ära. See tukk sobib kõige paremini paksude juustega naisele. Lõike ranguse leevendamiseks sobivad hästi suured lokid.

Reese Witherspoon.
Reese Witherspoon. Foto: Evan Agostini / AP / Scanpix

Küljele kammitud pikk tukk

Küljele kammitud tukk sobib iga näokujuga, mistõttu seda nii palju kantaksegi. Eriti hea näeb see välja siis, kui suurem osa juustest ongi küljele kammitud.

Jessica Chastain.
Jessica Chastain. Foto: John Palmer/MPI/Capital Pictures / Scanpix

Soengusse hajutatud tukk

Pikk hõre tukk ei vaja erilist hooldamist ja tähelepanu. Kui tahad, saad selle hõlpsasti ülejäänud juuste sisse peitu kammida. Lisaks ei pea muretsema tuka väljakasvatamise pärast.

Eeva Talsi.
Eeva Talsi. Foto: Tiit Mõtus

Lokkis tukk

Tukk sobib lokkis kiharatesse imehästi, kui soeng on õigesti lõigatud. Väga lokkis juuste puhul võiks tukka jääda palju pikemaks kui sirgete juuste puhul, sest kuivades võib tukk muidu väga lühikeseks kokku tõmbuda. Parem veel, kui tukk lõigatakse kuivadesse juustesse, et soengu lõplik kuju kergemini näha oleks.

Sofia Vergara.
Sofia Vergara. Foto: Brent N. Clarke / AP/Scanpix

Kardinatukk

See on tukk, mis langeb laubal kahele poole nagu kardin ning läheb külgedel pikemaks. See pehmendab tugevamat lõuajoont ja on väga mitmekülgne, sest seda võib kanda nii sirgelt ette kui ka küljele kammituna.

Emma Watson.
Emma Watson. Foto: X / AFF-USA.COM / AFF/PA Images/ Scanpix

Beebitukk

Kõige julgem tukastiil on väga lühike, kõigest mõni sentimeeter pikk. See tukk võib olla ka sirge, aga enamasti on see lõigatud veidi järku, et üldist muljet pehmendada. See toob näo väga selgelt esile ning rõhutab põsesarnasid. Samas teeb see pika otsmiku näiliselt lühemaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles