Südantmurdev: Lion Airi tragöödias hukkunu kihlatu tegi üksinda pulmapilte

Annaliis Laidre
, Teemaveebide toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Antonio Guillen Fernández / PantherMedia / Scanpix

Indoneesia naine, kelle kihlatu hukkus Lion Airi lennuõnnetuse tagajärjel, otsustas teha sellegi poolest pulmapildid. Piltide tegemiseks oli üks kindel põhjus.

Intan Sayari ja Rio Nanda Pratama pidid abielluma 11.novembril, aga Pratama suri lennuõnnetuses, kui oli pulmadeks teel koju. Sayari otsustas täita mehe viimase soovi ja seetõttu otsustas poseerida piltidel valge pulmakleidi ja sõrmusega.

«Hoolimata sellest, et tunnen kirjeldamatut leina, pean ma ikka sinu jaoks naeratama,» kirjutas noor naine Instagramis. «Ma ei saa olla kurb, vaid pean olema tugev, sest seda sa mul alati palusid olla.»

Naine ütles, et mees naljatles enne lennukile minemist. Ta ütles naisele, et kui ta ei jõua õigeks ajaks, siis naine teeks ikkagi pildid ja saadaks need talle.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iis (@intansyariii) on

Jakartast Pangkal Pinangi lendama pidanud lennuki pardal oli 189 inimest, kuid mitte ühtegi ellujääjat õnnetuses ei olnud.

Naise varasematest Instagrami postitustest võib lugeda, et naine oli oma kihlatut teadnud 13 aastat ning tegemist oli tema esimese armastusega.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iis (@intansyariii) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles