Supermodell Gigi Hadidi ideaalsete ripsmete saladus

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Modell Gigi Hadid
Modell Gigi Hadid Foto: Aflo / ZUMAPRESS.com / Scanpix

Maybelline'i rahvusvaheline meigikunstnik Erin Parsons jagab salanippe, kuidas saavutada supermodell Gigi Hadidi ripsmed.

1. Kasuta alati koolutajat.

«Suurim viga, mida inimesed teevad, on ripsmete koolutamata jätmine. Ma usun, et selles peitub tohutu vahe,» ütleb Parsons. «Ma koolutan alati natukene ripsmete otsi, siis natukene keskelt ja siis koolutan ripsmete äärest, sest niimoodi saavutad kokku surutud ripsmete asemel kaardus ripsmed.»

2. Proovi ripsmekammi.

Teine asi, mida meigikunstnik soovitab proovida, on metallist ripsmekamm. «Üks parimaid asju, mida ripsmetuši jaoks kasutada on metallist ripsmekamm. Su ripsmed näevad rohkem eraldatud välja,» sõnab ta.

3. Lase ripsmetušil enne uue kihi pealekandmist kuivada. 

Meigikunstnik selgitab, et esmalt koolutab ta ripsmed, siis kannab peale ühe kihi tušši ja laseb sel ära kuivada. «Kui ripsmed hakkavad ära vajuma, koolutan neid uuesti ja kannan veel ühe kihi ripsmetušši. Siis kammin ripsmed läbi. Võin seda protsessi korrata, sõltuvalt sellest kui pikki ripsmeid tahan.»

4. Jäta ripsmete alustušš vahele.

Parsons ütleb, et tema ripsme alustušši ei kasuta, vaid eelistab paksema koostisega ripsmetušše. 

5. Kanna ripsmetušši ainult ülemistele ripsmetele.

Kui Parsons töötab staaridega punase vaiba jaoks, kasutab ta tihtipeale ripsmetušši ainult ülemistel ripsmetel. «See on šikim,» sõnab ta. 

6. Kanna ripsmetušš peale enne kunstripsmete paigaldamist.

Meigikunstnik tõdeb, et kasutab kunstripsmeid ainult erilistel juhtudel. «Värvi alati ripsmed perfektseks, siis näed, mida sul vaja on,» sõnab ta. Parsons püüab naturaalsed ripsmed värvida ära nii hästi kui võimalik ja alles siis vaatab, kas on auke, kuhu kunstripsmeid panna on vaja, kirjutab Elle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles