4 märki, et uus kohtingukaaslane on sinust vaimustuses

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Graham Oliver / PantherMedia / Scanpix

Kohtingutel käimine võib olla närvesööv, sest sa ei ole päris kindel, kui hästi teil läheb. Need neli märki näitavad, et meeldid oma kaaslasele.

1. Kohtingu pikendamine

Kui su kaaslane pakub pärast kokku lepitud tegevust veel midagi välja (midagi muud peale üksteise poole minemise), on see hea märk, et ta tahab koos sinuga veel aega veeta, kirjutab Marie Claire.

2. Sõbralik sõnum kohe pärast kohtingut

Märk heast kohtingust on see, kui kaaslane saadab vahetult pärast sõnumi ja annab teada, et tal oli tore õhtu. «Kui ma ei ole pärast kohtingut huvitatud, lähen otse koju ja unustan selle tüdruku sujuvalt,» sõnab kohtinguekspert Rich Santos. Kui kohtingule koheselt sõnumit ei järgne, ei tasu veel meelt heita, aga kiire ühenduse võtmine räägib enda eest.

3. Järjepidevus

Kui sa hakkad kellegi uuega kohtamas käima ja te ei ole veel paar, on alati oluline vaadata märke, et liigute samas tempos. See võib olla näiteks järjepidev vestlus või tihe väljas käimine.

4. Spontaansed kohtingud

Spontaansed sõnumid, mis uurivad, kas sul on pärastlõuna vaba, on hea märguanne, et ta mõtleb sinu peale. «Pane tähele, kui ta küsib sinult väikeseid asju, nagu igapäevaste tegevuste koos tegemine või näiteks parki minek. See on järgmine samm kellegi tundma õppimises, kui tahad olla inimesega koos millal iganes ja kus iganes,» ütleb Santos. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles