Galerii: Katrin Kuldma tähistas brändi aastapäeva suurejoonelise moeetendusega

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Katrin Kuldma tähistas suurejoonelise moeetendusega 20 aasta möödumist esimesest show'st Niguliste kirikus ja oma brändi 25. tegutsemisaastat.

1998. aastal 12. septembril toimus Niguliste kirikus esimene omalaadne moe-show taasiseseisvunud Eesti Vabariigis. Katrin Kuldma Moemaja esitles oma disainerite Katrin Kuldma ja Evelin Kattai loomingut julge glamuuriga. Niguliste kirik täitus jazzi helidega ning moelaval kõndisid Eesti kuulsaimad kaunitarid nagu näitlejanna Merle Palmiste, modell Beatrice, Miss Estonia Kristiina Heinmets, jpt.

9. novembril 2018, 20 aastat hiljem, avas Niguliste kirik taas lahkelt oma uksed kontsert-moeetenduseks. Amanjeda by Katrin Kuldma brändi sõpradele, partneritele ja klientidele esitleti 100 komplektist koosnevat kollektsiooni. Visuaalne vaatemäng tõi moelavale brändi paremiku - ikoonilised Muhu inspiratsioonid, ooperikollektsiooni suurejoonelised siidkleidid, maailma kangaparemikule pühendatud ülerõivaste kollektsiooni ja loomulikult Amanjeda by Katrin Kuldma meeste ülikonnad oma tuntud stiilsuse ja kvaliteediga.

Etendus tõi lavale ka ülieksklusiivse Couture by Katrin Kuldma pruutkleitide kollektsiooni unikaalmudeli. Üks ja ainus Art Deco stiilis pärlite ja kividega tikitud pruutkleit Arvo Pärdi «Vater Unser» saatel Tallinna Poistekoori esituses oli lummav muusikaline ja visuaalne vaatemäng.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles