Narkoparun El Chapo kirev armuelu: iluduskuningannast abikaasa, lapsi kokku 18, elu armastus langes eriti jõhkra mõrva ohvriks

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EL CHAPO NAISED (vasakult): El Chapo ise koos Estela Penaga, kelle ta usutavalt mõrvas; esimene abikaasa Alejandrina; teine abikaasa Griselda; narkoparuni eluarmastus Zulema Hernandes ja praegune abikaasa Coronel.
EL CHAPO NAISED (vasakult): El Chapo ise koos Estela Penaga, kelle ta usutavalt mõrvas; esimene abikaasa Alejandrina; teine abikaasa Griselda; narkoparuni eluarmastus Zulema Hernandes ja praegune abikaasa Coronel. Foto: Scanpix / Twitter / Postimees

Kuigi praegu kohtu all olev narkoparun El Chapo ei näe välja just klassikalise hurmuri moodi – pigem võiks teda välimuselt võrrelda Mehhiko Danny DeVitoga – ei saa kuulsa kurikaela armuelu küll igavaks pidada. Naisi on jagunud talle rohkem kui küll.

El Chapo esimesed naised elasid rõõmsalt vana eani, kuid tema kaks järgmist ei pruukinud olla nii õnnelikud. Pangatöötaja Estela Pena lükkas narkoparuni lähenemiskatsed tagasi, kuid ilmselgelt pole El Chapo mees, kellele saab öelda ei. Pena rööviti ja vägistati. Hiljem ringlesid kuulujutud, et ta abiellus El Chapoga, kuid naisest pole enam midagi kuulda olnud. Levinud arvamuse kohaselt võttis Guzman Estela elu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles