Teismeliste laste ema kirjutab passiiv-agressiivsed õpetussõnad laste lõunakotikestele

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Whitney Cicero on teismeliste laste ema, kes annab lastele kooli kaasa  igapäevased passiiv-agressiivsed õpetussõnad, kirjutades need kodust kaasa võetud lõunakotikestele.

Iga vanem võib nõustuda, et laste kasvatamine ei ole kerge töö. Whitney Cicero on Californias elav ema, kes leidis humoorika lahenduse, kuidas oma teismelistele lastele õpetussõnu edasi anda.

Nimelt kirjutab naine õpetussõnad oma laste lõunakotikestele, mis igapäevaselt kooli kaasa võetakse. Whitney selgitas, et tegi algust «passiiv-agressiivsete lõunakotikeste» oma 14-aastasele tütrele ja 12-aastasele pojale põhjusel, et ta saaks jagada lastega kõige ehtsamaid igapäevaseid tarkuseteri.

Kottidel on kirjas näiteks sellised laused: «Fortnite (videomängu nimi - toim.) ei ole karjäärivalk», «korista oma tuba ära» ja «pane telefon käest».

Whitney tõdeb, et on hädavajalik oma lastega nalja saada. «Me teeme nalja kõige üle - seksi, narkootikumide, poliitika, kehade - ma ei taha, et nad arvaksid, et miski on tabu,» sõnas ta.

Naine hakkas lõunakotikeste pilte Instagrami vahendusel jagama pärast seda, kui ta tütre klassiõed hakkasid igapäevaselt uurima, mis täna koti peal kirjas on. Whitney loomingulisest lähenemisest on välja kasvanud ka väikest sorti äri. Nimelt saab ta kodulehelt valmis kirjutatud sõnumitega lõunakotikesi tellida, et need siis oma lapsele kooli kaasa pakkida, kirjutab Honey.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The New Stepford (@thenewstepford) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The New Stepford (@thenewstepford) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The New Stepford (@thenewstepford) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The New Stepford (@thenewstepford) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles