Jäätis, mis aitab sul oma kaaslast maha jätta

Maitsemeel.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: David Castillo Dominici / PantherMedia / Scanpix

Kellegi mahajätmiseks ei ole kunagi head viisi, kui nüüd on vähemalt «jäätise viis.» Jäätis ja lahkuminekud käivad käsikäes, kas te pole seda filmidest näinud?

Austraalia ettevõte nimega Nora’s on andnud välja terve seeria jäätiseid, mis on mõeldud suhte lõpetamise jaoks. Jäätisel on sõnum, mis annab märku, et enam ei soovita teise inimesega suhet jätkata. Idee on ju hea, sest siis saab murtud südamega inimene kohe jäätist sööma asuda ja tuju läheb ehk veidi paremaks? Paki peale saab kirjutada ka mõlema osapoole nimed, et muuta see personaalsemaks. Lisaks saab märkida ära põhjuse, miks teine inimene maha jäetakse. Sobiva variandi saad valida pakutavate hulgast või siis ise juurde lisada.

Mida sina arvad sellisest viisist, kas kasutaksid? Kindlasti aitab see vältida liigset draamat, aga kui taktitundeline selline teguviis on, jääb juba igaühe enda otsustada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles