Restoranipidaja tappis kliendi ja serveeris tema liha taimetoitlastele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jiri Hera / PantherMedia / Scanpix

Taimetoidurestorani klientidele serveeriti inimliha pärast seda, kui restorani omanik oli ühe mehe tapnud.

Bangkoki taimetoidurestorani külastajad olid šokeeritud, kui nad leidsid lihatükid toidu seest, kus pidi olema ainult nuudlid ja juurviljad. Nad teavitasid sellest kohalikke võimuorganeid, kes läksid restorani inspekteerima.

Inspektorid eeldasid, et leiavad eest hakitud sea- või loomaliha, kuid nende suureks üllatuseks serveeriti restoranis hoopis inimliha.

Restorani omanikku süüdistatakse mehe tapmises, tema keha tükeldamises, selle küpsetamises ja seejärel klientidele serveerimises. AsiaOne teatas, et politsei leidis restoraniköögi põrandalt ja seintelt inimverd. Otsingu käigus leiti ka 61-aastase mehe surnukeha, mis oli visatud kanalisatsioonikaevu.

Ohver külastas restorani sagedasti, viimati nähti teda seal jooki võtmas 21 .oktoobril. Tema vend oli üks viimastest inimestest, kes teda elusana nägi. Väidetavalt tappis restoranipidaja 61-aastase mehe tüli käigus.

Surnukehal tuvastati leidmise hetkel kuus torkehaava, torgatud oldi nii kõhtu kui ka jalga. Politsei sõnul oli meest enne surma ka tömbi esemega pähe löödud.

Võimude saabudes oli restoran juba mahajäetud ja omanik põgenenud. Pole teada, kas mõni inimene kokkuvõttes inimliha sõi või mitte, kirjutab Mirror.

Foto: Facebook
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles