Neli sodiaagimärki, kes kipuvad suhteprobleeme üle dramatiseerima

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Volodymyr Melnyk / PantherMedia / Scanpix

Suhtes on ikka kaks osapoolt ja vahel on raske ühist keelt leida. Küsimus, et mida õhtuks süüa, on väga tühine probleem, kui vaadata suuremat pilti. Paraku on inimesi, kel on sellest raske aru saada, sest nad keerutavad palju tolmu üles ja tahavad alatihti vaielda.

Osati võib selles süüdistada astroloogiat, sest on sodiaagimärke, kes dramatiseerivadki kergesti üle, tekitades suhtes stressi ja nägelust. Siin tuleb muidugi kohe ära öelda, et kui sina või su partner on nende märkide hulgas, ei tähenda see kohe suhte lõppu või pidevaid kannatusi. Üldsegi mitte. Natuke stressi kuulubki iga suhte juurde ja tülisid tuleb ikka ette, see on normaalse elu paratamatu osa.

Oma parteri iseloomu ja omadustega tundma õppimine aitab ka suhtes esinevate raskete olukordadega paremini toime tulla. Siin on neli sodiaagimärki, kes võivad vahel olla liialt dramaatilised.

Vähk (21. juuni - 22. juuli)

Vähke juhib kuu, mis teeb neist väga emotsionaalsed olendid. See kandub üle ka suhetesse, kus nende tunded võivad tujumuutuste tõttu üle ääre ajada. Kui Vähk tahab ennast selles osas muuta, siis tuleb tal esmalt oma tundeid endale tunnistada ja mitte neid alla suruda. Siis on väiksem tõenäosus, et ta end partneri peal välja elab.

Leo (22. juuli - 23. august)

Lõvid võivad olla väga lärmakad ja seda ka oma tunnete väljendamisel. Kuna Lõvile meeldib laval olla ja esineda, siis käib sellega kokku ka tema vajadus oma tundeid väljendada. Ta võib väga poeetiliselt kirjeldada elu (ja teie suhte) tähendust või ka ruuporist kõigile teie armastust kuulutada. Draama vältimiseks võiks Lõvi aeg-ajalt üksi elu üle järele mõtiskleda ja mitte kurnata sellega oma partnerit.

Skorpion (23. oktoober - 22. november)

Skorpion on kirglik, dramaatiline ja üleüldse väga intensiivne. Pehmelt öeldes. Mida rohkem draamat ta tekitab, seda kirglikumalt oma partnerisse suhtub. Skorpionil on tohutu kontrollivajadus ja see kehtib kõige suhtes, mida ta oma elus oluliseks peab, mõistagi püüab ta siis kontrollida ka oma armsamat. Seetõttu saabki Skorpion ise oma suhet pingevabamaks teha, kui annab kallimale asu ja hinga talle pidevalt kuklasse.

Ambur (22. november - 21. detsember)

Ambur käib vaid enda takti järgi ja võib kiiresti olukorra vastu oma huvi kaotada. Teisisõnu on ühel hetkel kõik tema jaoks ideaalne olla, kuid juba järgmisel hetkel ihaldab ta muutust. See panebki teda tüli tekitama. Draamavaba suhte võti on Amburi enda kätes – kui ta püsib paigal ja kinnitab oma partnerile, et kõik on korras, tunneb teine end kindlasti paremini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles