Victoria Beckhami vorm ei tule kergelt: lõunasöögiks vaid paljas porgand

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Arvad, et puhkus on hea aeg rammusa ja koorese nautimiseks? Mitte Beckhamide perekonnas!

Pärast Briti kuninglike kõrguste külastust Sydney eeslinnas, Mosmanis, kus puhkavad muide paljud kuulsused, jäid kohalikule rahvale eredalt silma ka Beckhamid. Iseäranis pereema, disainer Victoria Beckham (44), kui tellis lõunasöögiks vaid kooritud porgandi. David Beckhami ja 16aastase Romeo menüüs olid assai-kausikesed. Viimased näevad välja nagu jäätis ja maitsevad üsna samamoodi, kuid on loomulikult tervislikumad.

Kohalik müüja rääkis Mosmani väljaandele: «David ütles, et tema naisele meeldivad austraalia porgandid.» Algul polevat müüja kuulsat perekonda küll äragi tundnud, aga nädalapäevad hiljem oli ta seda uhkem. «Ta on maailma kuulsaim sportlane – ja keegi pole nii kena, kui tema!»

Veel teati rääkida, et dieeti pidava Victoria lõunasöök Hugos Manly restoranis Sydneys koosnes brokolinist ja suhkruhernestest, ning meeskond valmistas talle suure rõõmuga tooreid porgandeid ja kurke ühegi kastme ja lisandita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles