Neli nippi, kuidas häbeliku mehega flirtida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Scanpix

Kui sinu silm on jäänud peale häbelikule mehele, kes kohkub lähenemiskatsete peale kergesti ära, on temaga raske flirtida, sest ta ei näita väga selgelt välja, kas on üldse sinust huvitatud.

WikiHow jagab veidi nippe, kuidas ujeda mehega juttu ajada ja temas enda vastu huvi tekitada.

1. Selgita välja, mis talle meeldib. Alustuseks püüa viia jutt tema huvidele ja püsi sel teemal. Suurem osa inimestes tunneb end mugavamalt, kui saab rääkida endale huvitavatest asjadest.

  • Võib-olla meeldib talle mingi kindel bänd, film või telekamäng. Või on tal lemmikspordiala.
  • Näita tema lemmikute vastu välja siirast huvi. Kui see jätab sind tõesti külmaks ja sul on maru igav, siis võib-olla ei olegi tema sinu jaoks õige inimene.
  • Püüa välja selgitada, mis on teie huvide juures ühist ja vii jututeema edasi mõlema lemmikasjadele. Nii on sinu huvi ehe. Jää lihtsalt iseendaks.

2. Küsi talt küsimusi. Üks kõige paremaid suhtlemisnippe on küsimuste esitamine, mis paneb ka häbelikuma inimese end veidi avama. Nii ei saa ta vaid nõusolevalt jaatada ja ühmata.

  • Küsimused peaks olema vabad ja mitte liialt pealetungivad ja uudishimulikud. Küsi talt midagi selle kohta, mida talle meeldib teha või mis teda huvitab. Näiteks uuri, kas ta on näinud mõnd uut filmi, mis talle väga meeldis.
  • Küsimuste esitamine aitab ujedal inimesel vaikselt oma kaitsekilbi alt välja tulla ja stimuleerib tema vestlusoskust. Pane oma pea tööle.
  • Küsi avatud küsimusi. Need on sellised küsimused, mis eeldavad selgitavat ja detailset vastust ning algavad sõnadega «miks», «kuidas», «mil moel» ja «miks». Sõnaga «kas» algavale küsimusele saab vastata ühe sõnaga.

3. Palu tema abi. Võimalik, et talle ei meeldi võõrastega rääkida ja pealesunnitud vestlus ajab teda ärevile, sest see on väljaspool tema mugavusstsooni.

  • Tõenäoliselt on ta pigem jälgija, kel on seda raske selgeks teha inimestele, keda ta veel ei tunne.
  • Flirdi temaga nii, et palud tal end kuidagi aidata. Paljudele meestele meeldib see mõte, et nad saavad naistele neid abistades kuidagi heameelt teha.
  • Võib-olla saab ta aidata mingi raske asja tõstmisega või on vaja, et ta ulataks sulle midagi kõrgemalt, kui sinu käsi küündib. Leia talle mingi väike praktiline ülesanne. Igal juhul väldi emotsionaalseid probleeme, see ei ole flirtimiseks õige toon.

4. Tee talle komplimente. Igaühele meeldib komplimente saada. See on meil loomuses. Selles osas ei erine teistest ka häbelikum meesterahvas.

  • Ütle näiteks, et sulle meeldib tema särgi värv. Või sulle meeldib ta jakk või soeng. Veel parem, kui ütled, et sulle meeldib, kuidas ta mõtleb.
  • Ära maini vaid tema füüsilisi omadusi ja välimust, nimeta mõni tema iseloomulik joon, mis sulle muljet avaldab. Võib-olla oled märganud, kui hea sõber ta on või kui arukalt ta räägib mõnel endale hingelähedasel teemal.
  • Rääkides maini sageli tema nime. Võid anda talle ka mõne heasüdamliku ja meelitava nime. See võib panna teda naerma ja end sulle rohkem avama.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles