5 toredat ideed pühade nautimiseks koos sõpradega

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arne Trautmann / PantherMedia / Scanpix

Jõulude ajal pakub suurimat rõõmu kallite inimestega aja veetmine. Kui sinul ja sõpradel pole veel ühiseid jõulutraditsioone, siis siin on sulle viis ideed, mida katsetada.

1. Salajane jõuluvana

Pole midagi lõbusamat kui sõprade seltskonnaga üksteisele salajast jõuluvana mängida. Selgitage loosi abil välja, kes kellele kingituse teeb ja pange paika hinnalimiit. Jõuluvana töö lihtsustamiseks võite enne loosimist omavahel salajasi kingisoove jagada.

2. Hõõgveini õhtu

Võite kingituste jagamiseks korraldada mõnusa jõulueelse õhtu, kus jagate ära, kes mida kaasa võtab. Võite proovida erinevaid hõõgveine, üheskoos piparkooke küpsetada ja kingitusi jagada.

3. Jõulufilmide maraton

Haarake oma pidžaamad kaasa ja seadke end kellegi diivanile filmimaratoni jaoks sisse. Võite ära vaadata kõik klassikud alustades üksinda kodus olevast Kevinist pättidega võitleva John McClane'ini.

4. Minge jõuluetendust vaatama

Pole midagi paremat kui sõpradega koos ennast üles lüüa ja teatrisse minna. Miks mitte teha sellest toredat jõulutraditsiooni?

5. Ühine kingijaht

Kui jõulukingitused armsatele on veel ostmata, koostage koos sõpradega nimekirjad ja suunduge ühisele kingijahile. Saate üksteisele häid soovitusi anda ja vahepeal jalgu puhates juttu ajada.

Allikas: The Everygirl

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles