Rock’n’roll ja tätoveeringud Renard'i motopoes

Liia Merino
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ardo Kaljuvee

Nädalavahetusel jõudis Eestisse Bulleit Community Ink kampaania, mis ühendab tätoveerimis- ja viskikultuuri ning loominguliste inimeste kogukonda. Globaalset viskisaadikut võõrustas Euroopa tuuri vahepeatusel Tallinnas Telliskivis Renard'i motopoes Pirados stuudio grafitikunstnik Silver Seeblum.

Telliskivi loomelinnakus BBQ-baaris One Sixty toimunud eksklusiivse ürituse peakülaliseks oli auhinnatud maailmaklassi viskiekspert, Bulleit burbooni brändisaadik Austrias ja Saksamaal, Alexandra Bisanz (@Bulleitbabe).

Alexandra Bisanz
Alexandra Bisanz Foto: Ardo Kaljuvee

«Kõlab nagu klišee, aga mu elustiil on rock’n’roll. Mu tööks on sõita Harley-Davidsoniga mööda maailma ringi, võistelda ja koolitada üle maailma ning korjata mäletuseks tätoveeringuid,» lausus Bisanz, kes tõi Eestist suveniirina kaasa kunstnik Vitali Gedzo tätoveeringu ning jõudis koolitada ka kohalikke baarmene.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles