Tööandjad räägivad: viis omadust, mida CVst otsime

Angela Blumkvist
, Sõbranna.ee tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Andriy Popov

Uus aasta on ukse ees ning nii mõnigi on uuendamas enda resümeed. Tööandjad räägivad, mida silmas peaks pidama.

Kohanemisvõime

Tehnoloogia ja töökeskkonna trendide arenedes oodatakse ka töötajatelt üha enam kohanemisvõimet. Oskus kohaneda näitab, et oled avatud alternatiivsetele ideedele ning tunned end muutuste keskel mugavalt.

Analüütiline mõtlemine

Analüütilise mõtlemise oskus näitab, et oled võimeline lahendama probleeme mitte vaid kiiresti, aga ka efektiivselt. Analüüsivõime on töötajate seas kõrgelt tagaotsitud omadus.

Proaktiivsus

Proaktiivsuse all oodatakse töötajalt tegutsemisvalmidust ilma, et keegi seda talle ütlema peaks. Oskus leida tegemist vajavaid asju, need ka ära teha ning mõelda oma peaga. Tööandja jaoks tähendab see, et ta ei pea sind igal sammul juhendama, vaid saad ise aru, mida on vaja eesmärgi saavutamiseks.

Empaatiavõime

Kuigi äri on võiduhimuline valdkond, oodatakse klientide, koostööpartnerite ja kolleegidega suhtlemisel töötajatelt empaatiavõimet. Eriti hea, kui oskad selgitada, kuidas empaatiavõime sinu töös kasuks tuleb.

Vastupidavus

Vastupidavus näitab, et sa ei kohku tagasi takistuste ilmnemisel, vaid pead vastu ka keerulisemad ajad. Stressitaluvus ja vastupidavus konfliktisituatsioonides tuleb kasuks mis tahes äris.

Allikas: DailyMail

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles