Katy Perry ostis 50 000 dollari eest kohtingu oma peigmehega

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katy Perry
Katy Perry Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / Scanpix

Armastus ei küsi rahakoti suurust.

Malibus korraldati traagilise tulekahju tagajärgede hüvitamiseks heategevuslik festival One Love Malibu, mille raames toimus raha kogumiseks ka oksjon, mida modereeris lauljatar Katy Perry. 

Oksjoni auhinnaks oli sõit mootorrattaga näitleja Orlando Bloomi seltsis, kes on juhtumisi Katy Perry peigmees. 

Lauljatar kiitis oksjonil oma peigmeest taevani. «See mees, kellega ma kohtamas käin ja keda täielikult armastan ja austan, ta on sõna otseses mõttes Malibu gangster,» sõnas Perry ja jätkas, «samuti tähendab see, et kui sa oled temaga koos mootorrattal, hoiad sa temast kinni viisil, mis mulle ei meeldi. Sa hoiad ta rinnalihastest ja ta sixpack'ist ja see on suurepärane.. sa saad vaadata tema pruunidesse silmadesse, see on lummav.»

Naise kõne oli nii veenev, et ta otsustas oksjoni ise kinni panna ja osta kohtingu oma peigmehega. Pärast ühe naisterahva poolt tehtud 20 000 dollarilist pakkumist, tegi Perry pausi, vabandas ja sõnas, et ostab ta ise ära 50 000 dollari eest. Seejärel viskas ta mikrofoni maha ja lahkus lavalt, vahendab The Cut. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles