Gurmeeteater pakub tsirkust ja leiba

Liia Merino
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ken Mürk

6. - 22. detsembrini etendub Tallinna Linnahalli treppide esisel alal Gurmeeteatri paviljonis «Dinnervision», kus  pakutakse kolmekäigulist õhtusööki, saateks muusikalised vahepalad. 

5. detsembril toimus Gurmeeteatris uue koomilise muusikali «Dinnervision» Eesti esietendus, mille publiku hulgas olid mitmed tuntud lauljad, kes on Eestit Eurovisiooni lauluvõistlusel esindanud nagu Ivo Linna, Elina Nechayeva, Gerli Padar, Dagmar Oja ja Rolf Roosalu. Esietendusel viibis ka muusikali autor, austraallane Craig Christie. «Mulle väga meeldis, kuidas publik lavastuse vastu võttis,» rääkis Christie. Muusikalis astuvad võistlustulle esinejad kümnest erinevast riigist, kelle seast valik publik võitja. 

Lauljatar Gerli Padari sõnul on «üheks õhtuks korraga olemas kõik, mida vaja näiteks üheks firmapeoks — hea söök ja jook ning suurepärane meelelahutus. Selliseid formaate Eestis väga palju ei ole.» 

Mida sai õhtu jooksul nautida? 

Gurmeeteatri kolmekäigulise õhtusöögi menüü autoriks on Soome tippkokk Ismo Sipeläinen, kes esindab põhjanaabreid järgmisel aastal kokkade olümpial ehk Bocuse d’Ori finaalis. Gurmeeteatri menüüs on ta lähtunud samuti Eurovisioonist, aga ka lähenevatest jõuludest.

Foto: Ken Mürk

Eelroaks pakuti hõrku soolatud lõhet küpsetatud linnaseleiva, muna, tilli ja kurgiga.

Pearoana saabus lauale sea esiselg, peet, porgand, kartulipüree, konservkapsas ja kodune hapukoor.

Magustoiduks olid karamell, õun, jogurt, vanill, kaerahelbed, kaneel ja ingver. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles