Megan Fox ei lase oma poegi pikkade juuste pärast narrida

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Megan Fox ja Brian Austin Green.
Megan Fox ja Brian Austin Green. Foto: John Shearer / AP / Scanpix

Näitleja Megan Fox teab enda sõnul väga hästi, et inimesi häirib see, et ta laseb oma pojal kanda pikki juukseid ja kleiti. Teda teiste arvamus ei huvita.

«Ma lasen oma lastel kanda, mida nad tahavad!» ütles ta väljaandele Today Parents. «Nemad ise ütlevad mulle, kes nad on. Minu töö ei ole neile seda õpetada.»

Foxi šokeeris, et tema poja juuksed ja riidevalik võivad olla igaühe jutuaineks. «Ausalt öeldes ma arvasin, et see on illegaalne – häbistada last või häbistada tema ema selle pärast, mis ta seljas kannab… aastal 2018,» ütles näitlejanna pettunult.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Halloween?

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

Nüüd kui Megan Foxi ja tema abikaasa Brian Austin Greeni pojad on 6-, 4- ja 2-aastased, on ema sõnul nende iseloomud ning isiklikud eelistused hakanud rohkem esile tulema. Kõige vanem poeg Noah on kunstnik ja talle meeldivad väga pikad juuksed. Tulevikus tahab poiss saada moekunstnikuks ja seetõttu laseb Megan Fox sageli lapsel omale riideid valida.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Babes

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

Keskmine poeg Bodhi harrastab sporti ja eelistab veidi lühemaid juukseid, kuid mis ta oma juustega teha tahab, on Foxi sõnul lapse enda otsustada. «Tal on kõige paremad juuksed, oleks kuritegu neid maha lõigata… Aga ma lasen tal ise otsustada, kas ta tahab seda teha,» märkis ta. «Ja beebi on lihtsalt beebi. Tal on üldse vaid neli juuksekarva!»

Kuigi Megan Fox on üleilmselt tuntud, ei tea lapsed sellest muidugi veel midagi. Neile ütleb ema, et ta on seikleja või maadeavastaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles