Tess Holliday: ka paksud seksivad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Modell Tess Hollliday.
Modell Tess Hollliday. Foto: Doug Peters /EMPICS Entertainment/Scanpix

Pluss-suuruses modell Tess Holliday levitab kehapositiivset sõnumit ning on sotsiaalmeedias nii seksuaalsuse kui ka enda seksuaalelu teemal väga avameelne. Hiljuti käis ta telesaates «Busy Tonight» rääkimas, miks seda nõnda oluliseks peab.

«Minu meelest on oluline rääkida inimestele, et ka paksudel on maru seksuaalelu,» teatas ta. «Ka meil on vaja seksikat aluspesu… meil on vaja valikuid. Ma tahan tunda ennast seksikalt, ma tahan olla seksikas, kas ma siis seksin või mitte, olen ma üksi kodus või lähen välja seda näitama. Maailma tahab lihtsalt tõrjutud kehad ära peita ja ma ei ole sellega nõus.»

Seetõttu kasutabki Tess sotsiaalmeediat oma sõnumi levitamiseks, et öelda teistelegi: «Ärge peitke end, ärge kuulake ühiskonda,» lisas ta. «Nad tahavad teid vaka all hoida, sest siis nad saavad aina edasi sulle igasugu jama kaela määrida ja dieedijampsi müüa. Jää lihtsalt iseendaks ja ole enda üle uhke.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tess ? (@tessholliday) on

Varem on Tess Holliday andnud välja raamatu «The Not So Subtle Art Of Being A Fat Girl», kus ta kirjutas samuti asjast, millest avalikult väga ei räägita. Instagramis seksikat fotot jagades tsiteeris ta iseennast: «Paksud inimesed seksivad. Palju. Ja see on kuradima hea!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles