Mees sai keelu siseneda oma lemmikpubisse, kolme ebatavalise lemmiklooma tõttu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Cornwalllive / SWNS.com / Scanpix

Endine sõdur, 57-aastane Tim Pender, käib regulaarselt einestamas hotellis Old Coastgurand (Vana Rannavalve) asuvas pubis. Temaga on alati kaasas kolm lemmiklooma – Joy, Grace ja Jason.

Need kolm tuhkrut on temaga juba pikka aega käinud einestamas, olles tal süles, kotis või jalutusrihma otsas. Penderi sõnul on tal nende abi vaja, sest muidu ei julge ta agorafoobia (hirm avatud, suurte ruumide või väljakute, ka rahvarohkete kohtade ees) tõttu majast lahkuda. Penderi sõnul on ta nüüd väga mures, sest karvaste sõprade tõttu teda enam pubisse ei lasta.

Pubi juhataja sõnul tuli neil midagi ette võtta, sest nad on viimaste kuude jooksul saanud mitmeid kaebuseid. Teiste külastajate sõnul on nendel tuhkrutel häiriv lõhn. Pender ütles, et ta tundis selle uudise tõttu ennast lausa füüsiliselt halvasti ning usub, et teda diskrimineeritakse.

Tuhkrute omanik väitis, et pubist väljudes järgnes juhataja talle ning käskis tuhkrute toomine sinna lõpetada. Hotelli sõnul käitus personal mõistlikult, kuid Pender olevat olnud nende vastu ebaviisakas.

Penderi sõnul ei ole mitmed pubisse tulijad selliseid loomi varem näinud. «Paljudele valmistavad nad rõõmu, sest tegemist on intelligentsete ja hellade olevustega - paljuski sarnased koertele,» ütles mees.

«Minu teada ei ole nad kunagi ühtegi probleemi valmistanud,» ütles mees. «Selline keeld on väga häiriv, eriti seetõttu, et töötasin selles pubis ka ise mitu suve, siis kui veel noor mees olin ja ülikoolis käisin,» lisas ta.

Hotelli omaniku sõnul olid probleemiks nii tuhkrud kui ka mees ise, kes pubis personali peale häält tõstis ja halvasti käitus, kirjutab Fox News.

Foto: Cornwalllive / SWNS.com / Scanpix
Foto: Cornwalllive / SWNS.com / Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles