Põhjus, miks Meghan Markle kunagi Victoria Beckhami disainitud kleite ei kanna

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meghan Markle
Meghan Markle Foto: Chris Jackson / PA Wire/PA Images / Scanpix

Kuigi hertsoginna on varasemalt toetanud oma sõbrannade Serena Williamsi ja Misha Nonoo moebrände, kandes nende rõivaid, siis Victoria Beckhami disanitud kleidid reeglina Meghani selga ei jõua.

On teada, et hertsoginna ja Victoria Beckham on head sõbrannad. Kuulus Beckhamite paar käis maikuus ka kuninglikus pulmas, ometi ei ole hertsoginna seljas ühtegi Victoria disainitud kleiti näha olnud.

Nimelt arvab Meghan, et need kleidid lihtsalt ei sobi talle. «Mida ma olen õppinud on see, et isegi kui asjad näevad riidepuul imelised välja, ei tähenda see, et need seda ka minus seljas oleks,» sõnas Markle ajakirjale Glamour ja lisas, «näiteks armastan ma Victoria Beckhami kleite, aga mul ei ole pikka torsot, mis selle siluetiga sobiks.»

Küll aga leidis Meghan viisi, kuidas oma sõbranna disaine toetada. Nimelt kandis hertsoginna ühel oma kihlusfotol Victoria disainitud valget kašmiirsviitrit, kirjutab PageSix.

Prints Harry ja Meghan Markle'i kihlusfoto
Prints Harry ja Meghan Markle'i kihlusfoto Foto: HANDOUT / REUTERS
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles